Статьи и публикации

      Щоб залишатися працездатним і перебувати у хорошому настрої, важливо добре висипатися. Сон взагалі дуже корисний процес, який найпозитивнішим чином впливає на роботу внутрішніх органів і систем. Та і привабливий зовнішній вигляд сильно залежить від того, наскільки добре людина висипається.

     Сьогодні досить великий відсоток людей зазнає проблеми з сном. Якщо ви входите до їх числа, не поспішайте прибігати до різних сильнодіючих засобів. Можливо, просто умови у вашій кімнаті заважають розслабитися і заснути.

     Так, важливо щоб приміщення добре провітрювалося. Світло не повинне заважати вам спати. Можливо, слід придбати додатково маску для сну. Дуже важливий і зручний матрац. Саме від нього залежатиме ваш комфорт. 

      Зрозуміло, вибирати матрац теж потрібно ретельно. Сьогодні існує величезна кількість типів цих виробів. Досить непоганим варіантом будуть ортопедичні моделі. Вони дозволяють зберігати коректне положення тіла під час сну. Це знімає навантаження з відповідних відділів хребта, дозволяє розслабитися.

      Також враховуйте розміри матраца. Вони повинні відповідати ліжку, для якого ви його купуєте. Занадто великий матрац, як, втім, і короткий або вузький виріб не зможе забезпечити вам належний рівень комфорту. Таким чином, проблема з сном не буде розв'язана. Тому зробіть точні виміри, перш ніж приступати до купівлі.

      Сьогодні вироби роблять з самою різною "начинкою". Багато хто віддає переваги натуральному наповнювачеві. Звертати увагу також варто і на показники жорсткості. Зазвичай придбавають вироби з середньою характеристикою.


Що таке Латекс? 31.07.2017 Що таке Латекс?
Латекс - натуральна речовина, що нагадує мікроскопічні бджолині стільники з осередками, заповненими повітрям, отримуване з дерева("ке-о-чу"), що плаче, яке росте в тропічних країнах
×
LuxMebli